Gönülleri kazanarak geliyoruz

'Belediye işi gönül işi' diyerek yola çıkan Yüreğir'in Cumhur İttifakı Adayı Kocaispir iddialı konuştu.

Ak Parti içerisinde aktif politika yaparak Yüreğirliler’in sevgisini kazanan isim olarak bilinen ve Cumhur İttifakı’nın Yüreğir Belediye Başkan Adayı yapılan Av. Fatih Kocaispir, ‘Yüreğirli insanların gönüllerini kazanarak geliyoruz. Allah bize Yüreğir’e hizmet etme imkanı verir ise alnımızın akıyla hizmet edecek ve Yüreğirli vatandaşlarımızı hizmetlerimizle ‘Yüreğimiz bir’ sloganımızla süsleyeceğiz’ dedi.
GÖNÜLLERE GİREREK GELİYORUZ
Gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Av. Fatih Kocaispir, her geçen gün artan bir ilgiyle karşılanarak sona yaklaşıldığını kaydetti. Halkın tepkisinin olumlu yönde olmasının kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini belirten Kocaispir, ‘Bugüne kadar hizmet eden tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz. Bizler de belediye başkan adayı olurken belediyeciliğin gönüllere girmek olduğunu bilerek yola çıktık. Gördüğüm odur ki gönüllere girerek geliyoruz’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.
YÜREĞİMİZ YÜREĞİR İÇİN ATIYOR
Başkan Adayı Av. Fatih Kocaispir projelerini kamuoyu ile paylaştıktan sonra belediyecilik konusunda bizim hizmet üreteceğimize inanan insanların sayısının arttığını görmekten mutlu olduğunu belirterek ‘Biz rakibimizin ne söylediği veya nasıl davrandığı ile değil, Yüreğirli insanların beklentilerine nasıl yanıt veririz? Sorusuna yanıt arayarak seçim çalışmasını yapıyoruz. Yüreğirli insanın hiçbir sorunu kalmasın, onlar da bu şehrin huzur ve mutluluk içinde yaşayan, her türlü imkana sahip bireyler olması adına çabalıyoruz, çalışıyoruz. Şükürler olsun ki Yüreğirli halkımızda bizleri ziyadesi ile kabullendi ve oyları ile bizleri sandıkta taçlandıracak. Yüreğimiz bir diyorum. Çünkü yüreğimiz Yüreğir için atıyor’ dedi.