Güçlenerek büyüyoruz

İl başkanlığı seçimlerinden önce ilçe kongrelerini yaparak güçlü bir kadro oluşturmanın hesabını yapan MHP'nin Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da partilerinin güçlenerek büyüdüğünü ve Adanalının da MHP çatısı altında toplanıp partisine sahip çıkan insanlar olmasından dolayı da ayrıca mutluluk duyduklarını söyledi.

İl başkanlığı seçimlerinden önce ilçe kongrelerini yaparak güçlü bir kadro oluşturmanın hesabını yapan MHP’nin Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da partilerinin güçlenerek büyüdüğünü ve Adanalının da MHP çatısı altında toplanıp partisine sahip çıkan insanlar olmasından dolayı da ayrıca mutluluk duyduklarını söyledi.
KADROLARI İLE GÜÇLÜ MHP
İlçe kongreleri öncesinde partinin tüm teşkilatlarını ziyaret ederek tek liste halinde seçimlerin yapılmasının ve her ilçenin teşkilat bazında yönetimini güçlendirerek geleceğin güçlü MHP’sini oluşturmasının sonuçlarını alacaklarını belirten İl Başkanı Avcı, ‘Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile birlikteliğimizi sürdürüp sorunları çözmede kendimizi görevli sayıyoruz. Teşkilatlarımız güçleniyor, yönetim ve partili bazında etkin isimlerle yolumuza devam ediyoruz. MHP’nin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye yakışır birer teşkilat mensubu olmak yolunda ilerliyoruz. Adana’da kazasız belasız ilçe kongrelerimizi yapacağız. Her ilçenin yönetimi güçlendirilmiş isimlerden oluşacak. Daha sonra il kongremizi gerçekleştireceğiz.” dedi.