Gülaçtı: İspatlamazsalar müfteridirler

AK Parti iktidarının muhalefet belediyelerini sürekli olarak engellediği yönünde yaptıkları açıklamalardan sonra bir açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti Gurup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, 'Belediyelerimiz engelleniyor, kaynaklar kesiliyor ifadelerinizi ispat ediniz. Aksi halde sizi müfteri ilan ediyoruz' dedi.

AK Parti iktidarının muhalefet belediyelerini sürekli olarak engellediği yönünde yaptıkları açıklamalardan sonra bir açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti Gurup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, “Belediyelerimiz engelleniyor, kaynaklar kesiliyor ifadelerinizi ispat ediniz. Aksi halde sizi müfteri ilan ediyoruz” dedi.

BECERİKSİZLİKLERİNİ KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Tekirdağ’da AK Partili Büyükşehir Belediye Gurup Başkan Vekillerinin toplantısında bir araya gelen meclis üyeleri, Hükümetin muhalefeti engellediği yönündeki iddiaların doğru olmadığını yapılan yardımların miktarlarını ortaya koyarak sert açıklamalarda bulundular. Adana’yı temsil eden Ozan Gülaçtı, ‘Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sürekli olarak mağdur edebiyatı yaparak ortaya koyamadığı hizmetleri bu şekilde kapatmak istiyor. Halkın yararına olan tüm konularda mecliste idareye sıkıntı çıkarmadan evet oyu kullanıyoruz. Hükümetimiz de ayrım yapmıyor. Beceriksizliklerini böyle davranarak kapatamazlar. İspat etmezlerse bizim kendilerini engellediğimizi kendilerini müfteri ilan ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ALGI VE YALANA BAŞVURUYORLAR

Büyükşehir Belediye Başkanlarının hizmetsizlik ve beceriksizlik yüzünden hızla çöktüğüne değinen Ozan Gülaçtı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi belediye başkanlarına ‘işinize bakın’ çağrısının dahi çözüm olmadığını belirterek özetle şunları söyledi. “CHP’li belediyeler ‘kentlerine değil, ‘kendilerine bakmaktadırlar’. Ve her ay hazırladıkları, ‘acziyet deklarasyonları’ ile bu beceriksizliklerini örtmeye çalışmaktadırlar. Bunu yaparken de algıya ve yalana başvurmaktadırlar. Maalesef belediye başkanlarının bu yalanlarına Kemal Kılıçdaroğlu’da alet olmaktadırlar. Aslında bütün olup biteni o şehirlerde yaşayan insanlar yaşayarak hakikati görüyorlar. CHP’nin bu algı ve yalan beceriksizliğine halkımızı mahkum etmemek için çalışıyoruz”