GÜMÜŞDAMLA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana eski Şube Başkanı Mustafa Gümüşdamla vefatının 8.yıldönümünde, Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana eski Şube Başkanı Mustafa Gümüşdamla vefatının 8.yıldönümünde, Asri Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Ailesi tarafından düzenlenen anma törenine; ailesiyle birlikte CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, TGS Başkanı Salim Büyükkaya, ASGD eski Başkanı Basri Baş ve gazeteci dostları katıldı.
ÖRNEK GAZETECİYDİ
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Gümüşdamla’nın mesleğinde herkes tarafından sevilen, gençler ile arkadaş gibi hareket ederek onlara yol gösteren, mücadeleci yapısı ile yılmadan gazetecilik yapan bir kişilik olduğunu söyledi ve 8 yıl aradan geçmesine rağmen onun gönüllerde yaşamaya devam ettiğinin altını çizdi. Adının verildiği caddenin ise genç gazeteciler için örnek bir davranış olarak görülüp ismi caddeye verilen kişilik olarak örnek alındığını kaydetti. Mustafa Gümüşdamla’nın eşi ve çocukları da anma törenine katılanlara teşekkür ettiler.