GÜNDOĞDU'DA 'GEÇEN ZAMAN' SERGİSİ

Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı'nın katkılarıyla Gündoğdu Art Galeri, Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden ressam Mustafa Çapar'ın sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı'nın katkılarıyla Gündoğdu Art Galeri, Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden ressam Mustafa Çapar’ın sergisine ev sahipliği yapıyor. 
Mustafa Çapar, Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerine yaptığı keyifli sunumunda konu seçimi nasıl yapılır, resmin ipuçları ve nasıl esinlendiğini anlattı.
Gündoğdu Art Galeri Direktörü NiniÖnözden, farklı teknikler kullanan çay ve kömür ile kendi çevresinde gördüklerini resme yansıtan sanatçı Mustafa Çapar’a sergisi ve öğrencilerine verdiği önemli bilgiler için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Mustafa Çapar’ın “Geçen Zaman“ isimli resim sergisinin 18 Mart’a kadar Gündoğdu Art Galeride gezilebilineceği açıklandı.