Gündoğdu Vakfı emniyet işbirliği

Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insanları ile paylaşmaya devam eden Gündoğdu Vakfı Adana Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile çocukları ısıttı.

Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insanları ile paylaşmaya devam eden Gündoğdu Vakfı Adana Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile çocukları ısıttı
Gündoğdu Vakfı’nın desteği ile Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi kanal kenarında Kahramanmaraş ilinden gelerek çadırlarda kalan mevsimlik işçilerin çocuklarına mont dağıtımı yapıldı.
DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, çocuklar konusunda çok hassas olduklarını belirterek, “Vakıf olarak çevremize olan duyarlılığımız sürecek. Adana Emniyet Müdürümüz Doğan İnci’nin  koordinesinde çocuklarımızın yanında olmak bizleri çok mutlu etti. Bu vesile ile herkese de sağlıklı ve başarılı bir yıl temenni ederim” dedi.
DOĞAN İNCİ TEŞEKKÜR ETTİ
Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci ise Dr. Gökhan Gündoğdu ve Vakfı’ın herzaman emniyet teşkilatının yanında olduğunu ayrıca sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çoçuklarımıza dağıtılan montlara destek verdiğini anlatıp, “Bizlere olan yakın alakalarından ötürü Dr. Gökhan Gündoğdu ve Gündoğdu Vakfı’na teşekkür ederim” diye konuştu.