GÜNEY ROTARYDEN SAĞLIKÇIYA PLAKET

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova'yı onurlandırdılar.

Güney Rotary Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri bu yıl Meslek hizmet ve Başarı ödülünü, Ç.Ü. Balcalı Hastanesi eski Başhekimi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova’ya takdim ettiler.
Yılda bir kez verilen ve üstün hizmet gösteren kişilere sunulan ödülü Prof. Dr. Yeşim Taşova’ya küçük bir törenle veren Güney Rotary Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan, “Amacımız iş ve meslek yaşamında en iyiye, güzele ve doğruyu özendirmek için, etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkıları da değerlendirerek ödülümüze aday kişileri belirliyoruz.” diye konuştu.
Güney Rotary tarafından verilen Meslek hizmet ve Başarı ödülünü alan Prof. Dr. Yeşim Taşova ise duygu dolu anlar yaşadığını ve bu ödülün kendisi için çok anlamlı ve gurur verici olduğunu belirterek, “Güney Rotary Kulübü’ne bu anlamlı ödüle şahsımı uygun gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.