Güzel Adam'a vefa gecesi

2015 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Edebiyat Ödülü'nü alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türk edebiyatının ağabeyi' olarak andığı yazar Rasim Özdenören, Merinos AKKM'de düzenlenen programda '7 Güzel Adam'ı anlattı.

2015 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Edebiyat Ödülü’nü alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türk edebiyatının ağabeyi’ olarak andığı yazar Rasim Özdenören, Merinos AKKM’de düzenlenen programda ‘7 Güzel Adam’ı anlattı. Özdenören, ‘Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı konferansta’ ağırlıklı olarak Nuri Pakdil ile yaşadıklarını anlattı. 
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce organize edilen ‘Asım’ın Nesli Gençlik Buluşmaları’ adıyla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören programda, Özdenören, salona Başkan Alinur Aktaş ile birlikte girdi. 2 bine yakın kişinin katıldığı konferansta moderatörlüğü Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Akif Hayta ile yazar Asım Gültekin yaptı. Türk edebiyatının son temsilcileri olarak kabul edilen 7 Güzel Adam’a dâir tanıtım filmi de yayınlandı. 

Güzel Adam’a vefa gecesi