Güzel günler bizi bekliyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den genel Adana değerlendirmesi

Adana tarihinde yıllar sonra halkın desteğini alarak yerelde iktidar olan CHP anlayışının ortaya koyacağı hizmet zinciri ile kentimizin kurtuluş reçetesini yazarak onu da hayata geçireceklerini ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ‘Adana’yı ve Türkiye’yi güzel günler bekliyor. Bu güzel günler de her zaman söylüyorum. CHP’nin sayesinde olacaktır’ dedi.
BECERİKSİZ HÜKÜMET EKONOMİYİ ZORA SOKTU
Makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi ilettiğimiz Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mevcut hükümetin ekonomiyi çok kötü bir sürece götürdüğünü ve böyle gider ise de kentlerin karanlıkları gömülmesinin kaçınılmaz olacağını söyledi ve buna Türk halkının izin vermeyeceğini belirtti. Başkan Soner Çetin, ekonomiyi iyi yönetemeyen AK Parti Hükümeti’nin bu beceriksizliğine Türk halkının tahammül edemeyeceğinin altını çizip ‘Türkiye’yi ve Adana’yı güzel günlere taşıyacak kadrolar yine CHP kadrolarıdır’ açıklamasında bulundu.
ARKAMIZDA HALKIMIZ VAR
Çukurova Belediyesi Başkanı olarak çalışan personellerinin maaşlarını ödeyecek ödeneklerin dahi sürekli kesintiler uygulanarak kısılması nedeniyle zorluk çektiklerinin altını kalın çizgilerle çizen Başkan Soner Çetin, Çukurova halkının bilinçli bir halk olduğunu ifade edip ‘Sabırla, yılmadan, usanmadan hizmetlerimizi de halkımıza sorarak, onlarla sürekli istişare halinde olarak çalışacağız. Kıt imkânlar altında ezilsek de bizim arkamızda halkımız var. Biz onlardan destek alıyoruz. Bizi güzel günler bekliyor. Ben şahsen ümitsiz değilim. Türkiye’nin CHP kadrolarına ihtiyacı var. Bu ekonomiyi de yine CHP kadroları düzeltecektir’ dedi.