Güzel günler çok yakın

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Adana yerelinde partisinin yakaladığı başarının önemli olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere seçim kazanan tüm CHP'li belediyelerin halkın takdirini topladığını söyledi ve önümüzdeki süreçte daha güzel günleri şehrimizin yaşayacağının altını çizdi.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Adana yerelinde partisinin yakaladığı başarının önemli olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere seçim kazanan tüm CHP’li belediyelerin halkın takdirini topladığını söyledi ve önümüzdeki süreçte daha güzel günleri şehrimizin yaşayacağının altını çizdi.
 
YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMAZ
 
Parti faaliyetleri nedeniyle yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydeden Milletvekili Orhan Sümer, Adanalı vatandaşların CHP’li belediyeler konusundaki beklentilerini bildiklerini kaydedip sabırlı olmalarını önerdi. Yılbaşına kadar bütün taşların yerli yerine oturacağını vurgulayan Sümer, “Sosyal belediyecilik ve katılımcı belediyecilik konusunda çok başarılı projelerle CHP’li belediyelerimiz Adanalıları buluşturacak. Sayın başkanlar ile görüşüyoruz. Sıkıntıları aşmak elbette kolay olmuyor. Parti tabanımızdaki kadirşinas partilimiz başta olmak üzere CHP’li başkanlarımıza güvenerek destek veren tüm halkımız şunu iyi bilsin ki bu belediye başkanlarımız ne Adanalı insanların, ne de kendisine oy veren hiçbir kişinin yüzünü kara çıkarmayacaktır” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.
 
KILIÇDAROĞLU HALKIN UMUDU
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülke meseleleri konusunda gerek Parti Meclisi’nde gerekse de grup toplantılarında sürekli kafa yoran, çözüm üreten, gündemi takip ederek Türkiye’nin yol haritası olacak önerileriyle halkın umudu olduğunu da dile getiren CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Adana’nın ilçelerine ait tüm sorunları da anında gündeme getirerek toplumla paylaştıklarını, önerileriyle de kentin dinamiklerini bir arada tuttuklarını söyledi. Sümer, yerel basının kent adına önemli bir görevi üstlendiğinin bilinci ile bu şehrin milletvekili olarak her daim yanlarında yer aldıklarını söyledi ve destek vermeye de devam edeceklerini ifade etti. Gazetemizin yayınlarını da dikkatle takip ettiğini belirterek kent adına kafa yoran bir gazete olarak da gazetemizi tebrik etti.