Hadırlıgücü'nden Akay'a teşekkür ziyareti

Süper Amatör Küme takımlarından Adana Hadırlıgücü Kulübü 2.Başkanı Kazim Bozan ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehmus Kayapınar,Zeynel Abidin Eglen, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a amatör spora yapmış oldu desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Süper Amatör Küme takımlarından Adana Hadırlıgücü Kulübü 2.Başkanı Kazim Bozan ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehmus Kayapınar, Zeynel Abidin Eglen, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a amatör spora yapmış oldu desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, " Spora ve sporcuya çok büyük önem vermekteyiz. Bu anlamda, amatör spor kulüplerimizi imkanlar dahilinde destekliyoruz. Adana Hadırlıgücü Kulübümüze de lig maratonunda başarılar diliyorum" dedi.
Adana Hadırlıgücü Kulüp 2.Başkanı Kazim Bozan'da, " Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a amatör spor kulüplerimize vermiş olduğu destek ve değerden dolayı ziyaret gerçekleştirdik. Görüşmemiz çok verimli geçti. İlgi ve alakası  bizleri mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Adana Hadırlıgücü Spor Kulübü'nün ziyaretinde Seyhan Belediye Meclis Üyesi Tolga Tiğrek'te yer aldı.
 

Seyhan HADIRLIGÜCÜ