Hak eden formayı giyecek

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor bugün yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Teknik Direktör Dumlupınar, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, hak edenin formayı giyeceğini söyledi.

TFF 1. Lig’de yarın sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor bugün yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.
Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, hak edenin formayı giyeceğini söyledi.
 Mavi-lacivertliler, dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmana Fenerbahçe’den kiralanan İsmail Yüksek de katıldı. Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak Ankaraspor maçı için kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Bütün oyuncularımız oynamayı hak ediyorlar ama hak eden formayı giyecek. Bu rekabetin bizi ileriye götüreceğini inanıyorum’’ dedi.
HAKEM EMRE KARGIN
TFF Merkez Hakem Komitesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Ankaraspor maçını hakem Emre Kargın yönetecek. Yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ile Serdar Diyadin yapacak.