Hak eden kazansın

Spor Toto 1. Lig'de yarın yapılacak Adana derbisi öncesi kentte büyük bir heyecan yaşanmaya başladı. Adana Demirspor Yılmaz Vural ile çıkacağı ilk maçta rakibine üstünlük sağlamak, Adanaspor'da ezeli rakibini yenerek moral motivasyonunu üst seviyeye çıkartmak için sahaya çıkacak. Spor kamuoyu ise derbi karşılaşmasında hak edenin kazanmasını istiyor.

Spor Toto 1. Lig’de yarın yapılacak Adana derbisi öncesi kentte büyük bir heyecan yaşanmaya başladı. Adana Demirspor Yılmaz Vural ile çıkacağı ilk maçta rakibine üstünlük sağlamak, Adanaspor’da ezeli rakibini yenerek moral motivasyonunu üst seviyeye çıkartmak için sahaya çıkacak. Spor kamuoyu ise derbi karşılaşmasında hak edenin kazanmasını istiyor.
Derbi ateşi Adana Demirspor ve Adanaspor’un bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını yamalmayıp kampa girmeleriyle başlayacak. Derbi öncesi kentte güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartılırken, satışa çıkartılan tüm biletlerin tükendiği ve her iki takımın taraftarı karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor.
Adana Demirspor Yılmaz Vural ile çıkacağı ilk maçta rakibine üstünlük sağlamak, Adanaspor’da ezeli rakibini yenerek moral motivasyonunu üst seviyeye çıkartmak için sahaya çıkacak. Spor kamuoyu ise derbi karşılaşmasında hak edenin kazanmasını istiyor.
 
-ŞİMŞEK DIŞ DÜNYAYA KAPANDI
 
Adana Demirspor dünden itibaren hazırlıklarını basına ve taraftara kapattı. Mavi-lacivertliler dün Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın nezaretinde hazırlıklarına devam etti. Bir saati aşkın süren antrenmanda Vural, futbolcularını tek tek uyardı. Mavi-lacivertliler, bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı taktik antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.
 
KAPLAN HIRSLI
 
Bu arada, turuncu-beyazlılarda dün Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü. Turuncu-beyazlılar, bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Dünkü antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.
 
HAKEM ÖZGÜR YANKAYA
 
Yarın 5 Ocak Stadı’nda  Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Edirne bölgesinden Özgür Yankaya yönetecek. Yardımcılıklarını da Erdinç Sezertam ile Abdullah Bora Özkara yapacak.
 
 
 

Derbi hak eden