Hakeme büyük tepki

TFF 1. Lig'de Ümraniyespor karşısında hakemin kötü yönetimi sonucu hak etmediği bir yenilgi alan Adanaspor camiasından hakeme büyük tepki var.

TFF 1. Lig’de Ümraniyespor karşısında hakemin kötü yönetimi sonucu hak etmediği bir yenilgi alan Adanaspor camiasından hakeme büyük tepki var.
Ligde 3 haftadır yenilgi alan ve Ümraniyespor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkan Adanaspor’a bu kez hakem engeli geldi. Deplasmanda olmasına karşın rakibine oranla daha derli toplu bir futbol sergileyen Adanaspor’da her şey orta hakem Burak Pakkan’ın 63. Dakikada Uğurcan’a olmayan bir pozisyonda direkt kırmızı kart göstermesiyle tersine döndü.
Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Adanaspor, 83. Dakikada yediği golle sahadan yenik ayrılınca, futbolcular bitiş düdüğüyle birlikte hakeme tepki gösterdiler.
Adanaspor Teknik Direktörü Semih Özü de Ümraniyespor karşısında hiçte hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.
Deplasmanda olmalarına karşın ev sahibi takıma oranla daha iyi oynadıklarını belirten Özü, ortamı hakemin gerdiğini ifade etti.
Olmayan bir penaltı verdiğini anlatan Özü, ‘’Ardından Uğurcan arkasından gelen oyuncuyu görmedi. Mesafe de çok yakındı. Hakem direkt kırmızı kart gösterdi. Bu çok ağır bir karar oldu ve maçın gidişatını da etkiledi.Orta hakemin kararı yanlıştı. Bizi olumsuz etkiledi’’ dedi.