Halk ümidini CHP'ye bağladı

Gazetemizi ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut açıklamalarda bulundu.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, toplumun her kesiminden insanlara ulaşarak partilerini ve çalışmalarını anlatma fırsatı bulduklarını belirterek “İnsanlar AK Parti Hükümeti’nden kurtulmanın yollarını arar duruma gelmişler. Gittiğimiz her yerde bizleri ve CHP’yi coşkuyla karşılayarak bağırlarına basıyorlar. Onların ümidi olan CHP iktidarında bütün sorunları çözeceğiz” dedi.

SIKINTILARI GÜNDEME GETİRİYORUZ
Adana’nın bütün ilçelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na brifing verdiklerini belirten Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ağır ekonomik koşullar altında ezilen yurttaşın hak arayan, sesini yükselten duruma gelmesinin de ümit verici noktaya geldiğini işaret etti. Milletin vekili olarak yerinde tespit ettikleri sıkıntıları meclis gündemine ve kamuoyunun dikkatine sunarak vekillik görevlerini de yerine getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

AK PARTİ’Yİ ŞİKÂYET EDİYORLAR
Örgütlerinin de halka dokunan politikalarıyla sürekli arazide olduklarına değinen CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, “Hangi vatandaşımıza dokunursanız dokunun pahalılıktan, işsizlikten, ekonomik çöküntüden söze başlayarak AK Parti Hükümeti’ni bize şikayet ediyorlar. Biz de CHP iktidarının kendilerine nasıl imkânlar sağlayacağını ve neler yapacağını anlatıyoruz. Aldığımız tepkiler de bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Halkın ümidi CHP oldu. Bunu görüyoruz, yaşıyoruz” dedi.