Halkımıza aynı kalitede hizmet götürüyoruz

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2 üniversiteyi barındıran tek ilçe olarak her mahalledeki halka eşit, aynı kalitede hizmet götürdüklerini ve ilçenin gelecekte Adana'nın cazibe merkezi haline dönüşmesi adına da çalıştıklarını söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2 üniversiteyi barındıran tek ilçe olarak her mahalledeki halka eşit, aynı kalitede hizmet götürdüklerini ve ilçenin gelecekte Adana’nın cazibe merkezi haline dönüşmesi adına da çalıştıklarını söyledi.
YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İNŞA EDİYORUZ
Bölgenin sürekli olarak geliştiğini belirten Başkan Uludağ, mevcut Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin yanına yakın bir tarihte ayağa kalkacak olan gıda organize sanayi bölgesinin de eklendiğinin altını çizerek “İlçemizdeki Tekstilkent, Mahrukatçılar Sitesi, Mobilyacılar Sitesi, Oto Center gibi merkezlerimizde imalat sanayisinin de öncüsü oluyoruz. Bize ulaşan tüm sıkıntıları anında çözüyoruz. İmar ve iskan sorunlarını hallediyoruz. Asfalt hamlesi içindeyiz. Yeni bir öğrenci yurdu ilçemize yapılıyor. Yeni Stadyum yine ilçemizde. Çağdaş, yaşanabilir bir ilçenin inşası için gayretlerimizi ortaya koyuyoruz” dedi.
ÇALIŞANIMIZ MUTLU, SARIÇAMLI HUZURLU
Pandemi sürecinde tüm ülkenin etkilendiği gibi Sarıçam’ın da etki altında kaldığını belirten Başkan Bilal Uludağ, ihtiyaç sahiplerine günde iki öğün yemek verdiklerini ve 5 bin kişiye ulaşarak yemek dağıttıklarını belirtti. Temizlik konusunda Sarıçam’ın bugüne kadar görmediği temizliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Uludağ, “Çalışanlarımız gününde maaşlarını alarak mutlular. Onlar mutlu olunca daha çok özveri ile çalışarak hizmet veriyorlar. 68 mahallesi olan Sarıçam’ın her yerine aynı kalitede hizmet veriyoruz. Arıcılık ve tarımsal anlamda da önemli mesafeler kat ettik.” Sözleriyle görüşlerini dile getirdi.