Han çadırını hastane diye yutturdular

'Delikanlılığın kitabını yazan Adana' sözleriyle halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Adana mitinginde seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Adana yeniden destan yazacak. Gerçek belediyecilik ile Adana’yı 1 Nisan sabahı buluşturacağız’ dedi. Erdoğan, pandemi döneminde hizmete sunulmak istenilen ‘Sahra Hastanesi’ne atıfta bulunarak ‘Han çadırını hastane diye yutturdular’ dedi.

ADANA, ARTİSLİKLERE İZİN VERMEZ

Miting alanında 75 bin kişinin bulunduğuna dair notu yetkililerden aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Adana’yı malum şahıslardan almaya hazır mısınız? Mayıs 2023 seçimlerinde alınan yüzde 45 oyun üzerine çıkacağız. Sandıkları patlatacağız, kent gerçek belediyeciliğe kavuşacaktır. Adana, artistliklere itibar etmez. Eser ve hizmet nasipsizliklere sahip olanları sırtında taşımaz. Sizden sandıkları patlatırcasına çalışmanızı istiyorum’ ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKANLARINI KAPININ ÖNÜNE KOYDULAR

CHP’ye yönelik miting alanından eleştirileri sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kapalı kapılar ardında birbirlerinin kuyusunu kazdılar. Çok sevdikleri genel başkanlarını, yere göğe sığdıramadıklarını kapı dışarı ettiler. Utanmasalar kedi şeriyi de kapının önüne koyacaklardı. Adanalılar olarak başkalarının çayı ile DEM’lenenlere asla izin vermeyeceksiniz. Adanalılar sözünde durur. Cumhur İttifakı’nı 31 Mart’ta iktidar yapacaksınız. Bugüne kadar 279 milyar liralık yatırım yaptık. Bu hizmetleri yapmaya da devam edeceğiz’ dedi.