Hangi sorunları aktardı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasında yer alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın kentin hangi sorunlarını hazır bulunan bakanlara aktardığı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasında yer alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kentin hangi sorunlarını hazır bulunan bakanlara aktardığı merak konusu oldu.
GÖRÜŞMELER YARARLI OLDU MU?
Adana’nın sorunlarını çok yakından bilen ve başkanlık koltuğuna oturduktan sonra mali sıkıntılar yüzünden hizmet edebilmekte zorluklar yaşayan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kente dair hangi sorunları tespit ederek çözümü noktasında nasıl bir yardım talebinde bulunduğunu Adanalılar merak ediyor. Devletin en yetkililerine şehrin sorunlarını aktarma imkânı bulan Karalar’ın taleplerinin neler olduğunu kamuoyu ile paylaşması halinde Adana’daki STK’lar başta olmak üzere tüm kent için kafa yoranların da Karalar’a destek vereceği ifade ediliyor. Bu nedenle bu görüşmelerin Adana açısından yararının olup olmayacağını da kamuoyu yakından takip etmiş olacaktır.