Hani Adanalı efendi siz hizmetkârdınız?

Kışla Yolu'nun açılmasını isteyen vatandaşların sesine kulak kapadılar.

Aylardır Adanalılar yetkililere çağrıda bulunup ‘Kışla Yolu’nu yeniden trafiğe açın’ diyerek feryat ettiler. Bugüne kadar Adana’daki yöneticiler halktan gelen bu talebi duymazlıktan, görmezlikten gelmeyi tercih ederek bu sese kulak kapadılar.
HALKIN İSTEĞİNİ DUYMUYORLAR
Adana’daki yöneticiler ve siyasiler her konuşmalarında ‘Adanalı efendi, biz hizmetkarız’ ifadelerini kullanarak yöneticilik anlayışlarını bu istikamette sürdürdüklerini söylüyorlar. Lakin konu vatandaşın isteğine gelince hizmetkarlık ise maalesef unutuluyor. Bu anlamda günlerdir basında yer alan vatandaş tepkisine karşı yöneticiler ve siyasiler adeta duymazlıktan gelerek konuyla ilgilenmemeyi tercih ettiler.
DEMİRDAĞ’DAN MECLİS TEKLİFİ
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Recai Mercimek ve MHP’li Meclis Üyesi Cemal Demirdağ dışında konuya duyarlı yaklaşan isim olmadı. 10 Ocak 2022 tarihinde toplanacak olan Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Cemal Demirdağ’ın gündem dışı bir teklif vererek konuyu meclis gündemine getireceği öğrenildi. Yolun yeniden açılmasına kimlerin neden karşı çıktıkları ise bu sessizlikte öğrenilemedi!
 

vatandaş