Harika işler başarıyor

Sarıçam'daki Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi önemli hizmetler yapıyor.

Sarıçam İlçesi’nde başarılı çalışmalara imza atan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nin yeni atanan okul müdürü Ali Rıza Dikmen görevine başladı. Dikmen makama oturur oturmaz okul aile birliği ile el ele vererek okulun sorunlarını çözüp başarılı bir eğitim yılı yaşanması adına koordinelere imza atmaya başladı.
Uzman Tarih Öğretmeni olan Ali Rıza Dikmen’in yönetimindeki Sarıçam Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde SBL BEST etkinliği düzenlenip Milli Yüzücü Nesrin Olgun Aslan ve Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Ziya Halefoğlu okul öğrencileri ile buluştu. Bilgi ve tecrübelerini aktarıp öğrencilerin hayatlarında nasıl bir insan olmaları, başarıyı yakalamaları adına neler yapmaları gerektiğine dair bilgeleri aktaran Olgun ve Halefoğlu’na okul idaresi katkılarından dolayı teşekkür etti.
Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Şerif Dumrul, okul idaresi ile birlikte başarıl hizmetler yapacaklarına olan inancını dile getirip ‘Sarıçam’ın örnek okulu olan okulumuzda veliler ile öğretmenlerimizin uyumu çok güzel. Öğrencilerimizin de her geçen gün başarı grafikleri yükseliyor. Daha güzel günler bizleri bekliyor’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.