Hayalimi gerçekleştirdim

Çukurova Gülen Yüzler Kadın Tüketim Kooperatifi tanıtım toplantısında konuşan Çetin:

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vaat ettiği her sözü yerine getirmiş olmaktan duyduğu mutluluğa işaret edip ‘Kadın Kooperatifleri hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim. Ne mutlu bana. Çukurova halkına armağan olsun’ dedi.
KADIN DOSTU BELEDİYE
Dün konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kadınlara pozitif ayrımcılık yapan bir belediye olduklarını söyledi. Kendisinin kadın kuruluşuna üye erkek belediye başkanı olduğunun da altını çizen Çetin, ‘Bizim belediyemiz kadın dostu belediyedir. Cumhurbaşkanı adaylarının dahi adaylık sürecinde kadınlara yönelik kreş sözü vermesini bir hatırlayın. Bu kardeşiniz yıllar öncesinde o kreşleri gerçekleştirip halkımızın kullanımına sundu’ dedi.
BÜYÜK ÜMİTLERLE YOLA ÇIKTIK
Gülen Yüzler Semt Kreşleri, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi, Kadın Ürünleri Pazarı, Atatürk Kadın Yaşam Köyü hakkında ayrıntılı bilgiler veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kooperatife belediye olarak destek vereceklerini, satışla ilgili markalaşma yoluna gideceklerini ve patent alacaklarını söyledi. Soner Çetin, Çukurova’da hizmet karşısında halkın sevgisini de kazanmanın mutluluğunu yaşamaktan onur duyduğunu söyledi. Başkan Çetin, büyük ümitler ile yola çıkılan kooperatifin başarılı olacağını ifade etti.
HEDEF TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA ÖRNEK OLMAK
Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde hayata geçirilen Çukurova Gülen Yüzler Kadın Tüketim Kooperatifi 27 ayrı branşta verilen kurslardaki kadınların ürettiği ürünleri değerlendirmeye vesile olacak. İlk etapta satış ofisi kurulup satışa başlanılacak. Sonraki aşamada ise kooperatif geniş kitlelere tanıtılarak Türkiye geneli ve Dünyaya açılarak kadınların ürettiği ürünlerin değerlendirilmesi yoluna gidilecek. Konsept olarak hazırlanan mekânın da Çukurovalılar tarafından beğenildiği gözlendi.