Hayata geçirmek istiyorum

Kozan'daki 'balon uçuşu izini' konusunda Cumhur İttifakı Adayı Atlı harekete geçmiş.

Geçen yılın Eylül ayında turizm açısından Adana’nın Kozan ilçesini ilgilendiren kararı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü alarak balon uçuşunun yapılabileceğine izin vermişti. Bu kararın ardından Kozan’da siyasilerin harekete geçmekte geç kaldıklarını ortaya koyup ‘Balon uçuşu siyasete kurban!’ başlığı ile bir haber yaparak toplumun konuya sahiplenmesini istedik. Haberimizden sonra ilk yaklaşım Cumhur İttifakı’nın Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı’dan geldi. Atlı, ‘1 Nisan’dan sonra başkanlık koltuğuna oturunca bu projeyi hayata geçirmek inşallah bana nasip olur’ dedi.
İŞTE HEDEFLERİ
Kozan’ın turizm şehri olması adına ekibiyle birlikte projeler ürettiğinin de altını çizen Cumhur İttifakı Adayı Nihat Atlı, balon turizmi konusunu siyasi çalışmaları sırasında yaptığı tüm toplantılarda dile getirdiğini ve yürüyüşlerde de döviz yaparak konuyu gündemde tuttuğunu söyledi. Atlı, Kozan’a turizm ofisi kurulması noktasında gayretinin olacağını ve muhtemelen Kozan’ın eski konaklarından birisini ofis yapacağını belirtti. Atlı, Kozan Belediye Sarayı ile birlikte 4 yıldızlı bir oteli de Kozan’a kazandıracağının sözünü verdi.
68 KM’LİK ROTA
Kozan Kalesi’nden Anavarza Kalesi’ne ultramaraton (68 km’lik rota) tesis edileceğinin sözünü veren Kozan’ın Cumhur İttifakı’nın adayı Nihat Atlı, Dağılcak Dinlenme Tesisleri’ne kadar bisiklet ve koşu yolu yapılmasını da belediye başkanı olunca gerçekleştireceğini kaydetti. Turizmle alakalı projelerini hayata geçirmek için kendisinin Kozan halkından yetki istediğini belirten Atlı, Çukurova Barış Gazetesi’nin de balon turizmi konusundaki kenti ilgilendiren bir olayda konuya sahiplenerek gündeme getirmesinin de ayrıca mutluluk verici olduğunu söyledi ve teşekkür etti.