Hazırlık maçına yağmur engeli

İkinci yarı hazırlıklarını Adana'daki kendi tesislerinde sürdüren Adanaspor'un dün Kozanspor ile yapacağı maç olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İkinci yarı hazırlıklarını Adana’daki kendi tesislerinde sürdüren Adanaspor’un dün Kozanspor ile yapacağı maç olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Turuncu-beyazlılar ikinci yarı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Turuncu-beyazlıların dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Kozanspor ile yapacağı hazırlık maçı olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
İNŞALLAH GÜZEL BİR SENE OLUR
Galatasaray’dan kiralanan Celil yaptığı açıklamada, ‘’Büyüyüp yetiştiğim Galatasaray camiasından ilk kez farklı bir forma giyeceğim ve Adanaspor’un bu açıdan benim için büyük bir fırsat olduğunun bilincindeyim.İnşallah çok güzel bir sene olur’’ dedi.
EZE ADANA’DA
Bu arada, sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Eze Adana’ya geldi. Eze’nin tedavisine Adana’da devam edileceği ve yönetimin futbolcuyla da bir görüşme yapacağı öğrenildi.
SEMİH VE TEYFİK’E KANCA
Öte yandan, transfer çalışmalarını sürdüren Adanaspor, Adana Demirspor’un defans oyuncusu Semih ile orta saha oyuncusu Teyfik’i transfer etmek için girişimlere başladı. Transferin kısa sürede gerçekleşmesi bekleniyor.
 
 
 

Adanaspor yağmur