Hedef 3'te 3

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında sahasında yapacağı Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar Samsunspor ve Gaziantepspor'un ardından Boluspor'u da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor.

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında sahasında yapacağı Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar Samsunspor ve Gaziantepspor’un ardından Boluspor’u da yenerek 3’te 3 yapmak istiyor.
Turuncu-beyazlılar dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde bir saati aşkın süren antrenman yaptı. Bir hayli neşeli geçen antrenmanda Boluspor maçının taktiği üzerinde duruldu. Son 2 haftada Samsunspor ve Gaziantepspor’u yenerek ligde kalma yolunda önemli adım atan turuncu-beyazlılar 16 Nisan Pazartesi günü sahasında yapacağı Boluspor maçında da galip gelerek 3’te 3 yapmak için sahaya çıkacak.
Adanaspor, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.
HAKEM HAKAN CEYLAN
Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Boluspor maçının hakemini açıkladı. Buna göre karşılaşmayı Hakan Ceylan, Serkan Gençerler ve Utku Tunavelioğlu üçlüsü yönetecek.