Hedef ligi güvenli bir yerde tamamlamak

Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, ''Mücadelemize devam edeceğiz. Adanaspor'un hedefi, korkulu rüya görmeden ligi güvenli bir yerde tamamlamaktır'' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, ‘’Mücadelemize devam edeceğiz. Adanaspor'un hedefi, korkulu rüya görmeden ligi güvenli bir yerde tamamlamaktır’’ dedi.
Bayraktar, deplasmanda 1-0 yenildikleri Keçiörengücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Keçiörengücü karşısında zorlu bir maç oynadıklarını belirten Bayraktar, "Rakibimiz, iyi oyunculardan kurulu, belli bir oyun planı olan, ligde sentetik sahada oynayan takımlardan birisi. Aynı sahada da antrenman yaptıkları için bu avantajı iyi değerlendirdiklerini söylemiştik. dedi. 
Maçı bir penaltı golüyle kaybettikleri hatırlatan Bayraktar, "Eskişehirspor maçında oynayan 2 oyuncumuz bugün kadroda yer almadı. Hakemin kararı, bir penaltı pozisyonu var. Dışarıdan baktığımız zaman bize göre çok net bir penaltı gibi gözükmüyor. Maçın bir penaltı kararı ile sonuçlanmış olması can acıtıyor’’ diye konuştu
Bayraktar, ikinci yarıda yaptıkları sistemli değişikliklerle oyuna denge getirdiklerini vurgularken, sözlerini şöyle tamamladı:
"İkinci yarı topa daha fazla sahip olmaya başladık ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta 1-0 mağlup olduk. Şehrimize ve taraftarlarımıza bir sözümüz vardı. 'Maçın skoru ne olursa olsun Adanaspor'u mücadele ederken göreceksiniz. Futbolcuların terini akıttığını göreceksiniz.' demiştik. Daha iyi oynayabilir miydik? Evet. Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadele için kutluyorum. Mücadelemize devam edeceğiz. Adanaspor'un hedefi, korkulu rüya görmeden ligi güvenli bir yerde tamamlamaktır."