Hedefe ilerliyoruz

Sahasında konuk ettiği Keçiörengücü'ün 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Adana Demirspor'un başarılı teknik adamı Samet Aybaba 'Hedefe adım adım ilerliyoruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızın sahadaki coşkusu, isteği mücadelesi bizi her geçen daha çok umutlandırıyor' dedi.

Sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’ün 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Adana Demirspor’un başarılı teknik adamı Samet Aybaba “Hedefe adım adım ilerliyoruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızın sahadaki coşkusu, isteği mücadelesi bizi her geçen daha çok umutlandırıyor” dedi.


OYUNCULARIM BENİ UMUTLANDIRIYOR
 
Mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini kaydeden Aybaba, bu hafta sonunda hedefi gören bir ekip olacaklarına inandığını kaydetti. Aybaba, çok pozisyon bulup rakibe az pozisyon verdiklerinin altını çizip “Rakibin birlikte oynamasından veren ezberini bozmak için bir takım taktiksel çalışmalar yapmıştık, onları doru uyguladık. Sahanın her yerinde baskı yaptık. Yapamadığımız bir tek şey vardı; sonlandırmayla ilgili sorunumuzu oyun içinde bir türlü çözemedik. Çok öncesinde koparabileceğimiz bir maçı 90 dakikaya kadar taşıdık. En sıkıntılı olan bölümü orasıydı. Eğer öncesinde bu kadar iyi yaptığımız şeyi golle taçlandırsaydık belki çok daha farklı, çok rahat bir maç olabilirdi. Şimdi önümüzde daha ciddi bir maç var. Ona konsantre olacağız, Hedefe adım adım ilerliyoruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızın sahadaki coşkusu, isteği mücadelesi bizi her geçen daha çok umutlandırıyor.” İfadelerini kullandı.