Hedeflediğimiz yere gelmeliyiz

TFF 1. Lig'de 3 haftanın aranın ardından galibiyetle tanışan Adana Demirpor'da sevinç yaşanıyor. Takımın başında çıktığı ilk maçta 3 puan alan Teknik Direktör Samet Aybaba, ''Hedeflediğimiz yere gelmemiz lazım" dedi.

TFF 1. Lig’de 3 haftanın aranın ardından galibiyetle tanışan Adana Demirpor’da sevinç yaşanıyor. Takımın başında çıktığı ilk maçta 3 puan alan Teknik Direktör Samet Aybaba, ‘’Hedeflediğimiz yere gelmemiz lazım" dedi.
Son 3 maçta 2 beraberlik ve bir yenilgi alan mavi-lacivertlilerin ‘’mutlak galibiyet’’ parolası ile çıktığı Bandırmaspor karşısında 2-0 galip gelmesi camiayı ve taraftarları sevince boğdu. Mavi-lacivertliler bu galibiyetle kötü gidişe ‘’dur’’ derken, Yeni Adana Stadı’nda da ilk galibiyetlerini almış oldu.
Cüneyt Dumlupınar’ın ardından göreve getirilen Teknik Direktör Samet Aybaba da takımın başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Aybaba, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Takımda eksiklerin bulunduğu ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:
"Galibiyet çok güzel. Moral, motivasyon arttırır. Oynadığımız oyuna bakarsanız çok eksiğimiz var. Her antrenman bizim için önemli, her antrenmanda gelişmemiz lazım. Pozisyona girmekte, oyun içinde bazı bölgeleri kullanmada ve savunmada da sorunlarımız var. Çok eksiklerimiz var ama kaliteli bir oyuncu gurubuna sahibiz. Önümüzde çok ciddi maçlarımız var. Bu karşılaşmalara daha hazır şekilde gidip yukarıda hedeflediğimiz yere gelmemiz lazım."