Her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

İYİ Parti Adana il Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, parti olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

İYİ Parti Adana il Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,  parti olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  ve ilçe başkanları, Ankara'da  Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla düzenlenen Akdeniz Bölgesi il ve ilçe başkanları toplantısına katıldı.

 Teşkilatların  çalışmalarının da ele alındığı toplantıda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  il ve ilçe başkanlarına  bulundukları bölgelerin ekonomik, tarımsal ve sosyal içerikli sorunlarının çözümüne dönük çalışmalar  yapılması ve "her an seçim kararı alınabilirmiş gibi çalışmaları" talimatını verdi.

Toplantıya katılan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,  toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ‘’ Genel Başkanımız  Meral Akşener ' in liderliğinde ; Akdeniz bölgesi  il ve ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdik  Seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Adana'ya dönerek Partimizi iktidara taşımak için "her an seçim olacakmış  gibi yaptığımız çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ dedi.

İyi parti