Her Kadının Beyanı Esas Değildir

Çukurova Barış Gazetesi yazarlarından Kurtuluş Kılınç'ın yeni köşe yazısı yayınlandı. Kılınç bugünkü yazısının ilk bölümünde 'kadının beyanı esastır' ilkesinin yol açtığı mağduriyetleri köşesine taşıyarak; "Her kadının beyanı esas değildir" yazdı.

Pazartesi ve perşembe günleri gündemdeki konulara yönelik yazıları kaleme alan Çukurova Barış Gazetesi yazarlarından Kurtuluş Kılınç bugün yayınlanan köşe yazısını yine dört ayrı bölüme ayırdı.

İlk bölümde 'Her kadının beyanı esas değildir' başlığını kullanan Kılınç, ikinci bölümde ise geçtiğimiz gün özel bir hastanede gerçekleştirilen basın toplantısı üzerine izlenimlerini ve geçmişteki hatıralarını kaleme aldı.

Kurtuluş Kılınç yazısını, severek takip edilen ve kısa başlıklar halinde oluşturduğu 'Türkiye O Eski Türkiye Değil' ve 'Gençlere Dönmeyen Yüzün Kimseye Faydası Yok' bölümleriyle tamamladı.

Yazının tamamını okumak için yıklayın.

kurtuluş kılınç köşe yazısı çukurova barış gazete kadının beyanı esastır kadının beyanı esas değildir acıbadem hastane acıbadem adana hastanesi türkiye eski türkiye gençlik ak parti chp mhp adana iyi parti öğretmen eğitim