"Her okula bir köpek"

Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağında öğrencilerle birlikte köpekleri besleyen Başkan Soner Çetin, 'Her okula bir köpek' kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağında öğrencilerle birlikte köpekleri besleyen Başkan Soner Çetin, “Her okula bir köpek” kampanyası başlattıklarını açıkladı. Kampanyayı hayvan severlerle birlikte yürüteceklerini belirten Başkan Soner Çetin, “Böylece hem okullar köpekleri sahiplenecek ve çocuklara hayvan sevgisi aşılayacak hem de yeni sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi sağlanacak” dedi.
BARINAKTA REHABİLETE
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden Ayyıldız Anaokulu ve Ramazanoğlu Ortaokulu öğrencileriyle birlikte köpekleri besleyen Başkan Soner Çetin, “Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için barınağımızı ziyaret eden okulların yönetimlerine teşekkür ediyorum. Biz de ‘Her okula bir köpek’ kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanyayı hayvan severlerle birlikte yürüteceğiz. Kampanya ile her okul bir köpek sahibi olacak. Böylece çocuklarımız küçük yaşta hayvan sevgisi ile tanışacak hem de okulların köpekleri sahiplenmesiyle daha fazla sokak hayvanının barınağımızda rehabilite olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.