Herkesi kucaklayacağız

ATO Meclis Başkanı olarak ikinci dönem seçilen İsmail Acı, yeni oluşan yönetim ile Adana Ticaret Odası'nda önemli hizmetler yapmayı planladıklarını ve taşın altına eline koyacak arkadaşlarıyla bunu da başaracaklarına inandıklarını söyledi.

ATO Meclis Başkanı olarak ikinci dönem seçilen İsmail Acı, yeni oluşan yönetim ile Adana Ticaret Odası’nda önemli hizmetler yapmayı planladıklarını ve taşın altına eline koyacak arkadaşlarıyla bunu da başaracaklarına inandıklarını söyledi.

ADETA SEFERBERLİK İLAN ETTİK

Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hareket edip kentin önceliklerini Adana Ticaret Odası’nın öncelikleri olarak göreceklerini belirten İsmail Acı, “Sürekli kafa yorarak, istişare ederek neler yapabileceklerimiz üzerinde çalışıyoruz. ATO’nun bu yeni dönemini herkesi kucaklayan, şehrin dinamiği olarak ortaya koyan bir kurum haline getirmenin gayretindeyiz. Bunu başarmak aslında hiç zor değil. Yeter ki bir yerden başlayın. Biz bunu başlattık ve Adana adına adeta seferberlik ilan ettik”dedi.

acı