Hesabı halk soracak

Gazetemizi ziyaret eden eski CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’nin Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş, AK Parti iktidarının köşeye sıkıştığını ve halkın desteğinden her geçen gün yoksun kalınca despot bir yönetim anlayışı içerisinde olup halkına da hizmet etmekten uzaklaştığını söyledi. Özdiş, ‘hesabı her zaman halk sorar. Halktan kaçamazsınız. Ekonomisi bozuk olan halk despotluk dinlemez’ sözleriyle mevcut iktidarı eleştirdi.
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, AK PARTİ’YE DERS VERİLME VAKTİ GELDİ…
Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Büyükşehir Belediyelerinde elde edilen başarılardan dolayı halkın mutlu olduğunu ve CHP’nin her geçen gün artan güvenirliği ve halkın sahiplenme duygusu ile umut haline geldiğine işaret eden Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş, ‘Seçilmiş arkadaşlarımızın halktan gelen uyarıları da dikkate alarak 5 yıllık makamlarını hizmetle dolu günler olarak geçirmelerini canı gönülden temenni ediyorum. Bugün halk artan ekonomik zorluklar, yüksek enflasyon, maaşların pul edilmesi gibi sıkıntılar nedeniyle AK Parti’ye ders vermeye hazırlanıyor. Bize düşen görev de dağ taş demeden her yere ulaşarak partimizin başarısı için çalışmaktır’ dedi.
BİZE DÜŞEN GÖREV CHP’Yİ İKTİDAR YAPMAKTIR
Adana’da yerel yönetimlerde elde edilen başarıdan sonra asıl kalıcı olan hizmetleri halkın hizmetine sunarak çalışılması halinde halkın partilerine olan güvenin sürdürülebilir olacağının altını kalın çizgilerle çizen eski Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana’nın en ücra köşelerine kadar ulaşarak halk ile bütünleştiklerini söyledi. Adanalılar’ın yerelde CHP’den beklentilerini de sıralayan eski Milletvekili Özdiş, ‘Halk hesap soran, hesabının sonrasında da iktidarları indirip yerine değişik partileri iktidar yapan en büyük güçtür. Sizden hizmet bekler. Yapmamanız, yapamamanız halinde halkın sabrını zorlayamazsınız. AK Parti iktidarı da halkın sabrını zorluyor. Dolayısıyla CHP’ye iktidarın kapısı açılmıştır. Bize düşen görev çok çalışmaktır’ dedi ve tüm Adanalılar’ı CHP’ye sahip çıkmaya davet etti.