Heyecanımız kaybolmadı, henüz yolun başındayız

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK Başkan ve yöneticileri basın mensuplarıyla biraraya geldi. Başkan Menderes Kutlu, geçen yılki aynı heyecanla yola dev am edeceklerini belirterek, hep birlikte ele ele takımı layık olduğu yer olan 3. Lige taşıyacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK Başkan ve yöneticileri basın mensuplarıyla biraraya geldi. Başkan Menderes Kutlu, geçen yılki aynı heyecanla yola dev am edeceklerini belirterek, hep birlikte ele ele takımı layık olduğu yer olan 3. Lige taşıyacaklarını söyledi.

Adana Seyhan İlçesi Emek Mahallesinde bulunan tesislerinde basın sohbet toplantısı yapan Adana 1954 FK Başkan ve yöneticileri önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kutlu ve yöneticileri, “Daha yolun başındayız. İlk yılımızda Adana’ya büyük bir heyecan yaşattık. Olmadı direkten döndük. Bu mücadelemiz bu yılda devam edecek. Adanalının da desteği ile bu işi başaracağız ve Adana’nın profesyonel liglerde 3. Takımı olacağız.” dediler.

25 EYLÜL’DE KONSER

Adana 1954FK Başkanı Menderes Kutlu, 25 Eylül 2022 Pazar günü saat 19.00’da Mimar Sinan Konser Alanı’nda Hande Yener ve Serkan Kaya’nın katılımı ile konser düzenlediklerini açıklayarak kulüp olarak halkla bütünleşme adına böyle sosyal etkinliklere her zaman önem vereceklerini ifade etti.

Başkan Kutlu,  bu yıl ligde oynayacakları ilk maçı heyecanla beklediklerini dile getirerek, “Muhteşem bir organizasyon hedefliyoruz. Maçı izlemeye gelenler, maçtan çok taraftarlarımızı konuşacak. Bu takım taraftarları ile var oldu. Şehrimizi taraftarlarımız ile ateşledik. Örnek bir taraftar topluluğumuz var. Her zaman yanımızda oldukları için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAMP ĞOZANTI VE AFYON’DA

Menderes Kutlu, ”İlk yıl olmasına rağmen 3.lige yükselme şansını son maçımızda kaçırdık. 1 hafta üzüntü yaşadık. Ardından yeni sezon için çalışmalarımıza başladık. Bu ligin en iyi hocasını ve en iyi oyuncuları kadromuza dahil ettik. Orta sahamızı güçlendirdik. Yeni oyuncularımızla gücümüze güç kattık. Çok iyi bir kaleci alacağız. Pozantı ilçemiz ve Afyon’da yeni sezon öncesinde kamp çalışması gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

ALİ GÖNLÜ’DEN İRFAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, taraftarlara yer tahsis eden Başkanvekili İrfan Güler’e teşekkür etti.  Takımlarına gönül veren taraftarların aynı çatı altında toplanacağını kaydetti., “

Adana 1954 FK Başkanvekili İrfan Güler, yönetim olarak taraftarlarının yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Taraftarlarımız bizlerin bir parçasıdır. Taraftarlarımızın desteği ile bu yıl hedefimize ulaşacağız.” ifadesini kullandı.

ERDEM: TÜM KULÜPLERİN SORUNU TESİS

Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem ise tüm kulüplerinin sorununun tesis olduğunu ifade ederek, “Bizler başkanımız Menderes Kutlu ve yöneticilerimizin çabaları ile tesisleşme yolunda önemli adımlar attık. 25-26-27 Temmuz’da yapacağımız futbolcu seçmeleri ile altyapımızı da güçlendireceğiz. Ligin başlama tarihinin belli olması ile birlikte yeni sezon için plan ve programımızı yapacağız. Kulüp olarak iyi bir yolda ilerliyoruz” diye konuştu

Adanaspor bal ligi