Hizmet edersen zirveden inmezsin

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in son yıllarda yapılan tüm anketlerde CHP'li belediyeler arasında halkı tarafından sevilen ve hizmetleriyle takdir edilen isim olmasını ilçe halkı 'Hizmet edersen zirveden inmezsin' şeklinde yorumladılar.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in son yıllarda yapılan tüm anketlerde CHP’li belediyeler arasında halkı tarafından sevilen ve hizmetleriyle takdir edilen isim olmasını ilçe halkı “Hizmet edersen zirveden inmezsin” şeklinde yorumladılar.
ÇETİN’İN BAŞARISI TESADÜF DEĞİL
Düzenlediği halk günleri ile yaptığı ve yapacağı hizmetleri halkı ile paylaşarak onların onayını alan, dertlerini dinleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin zirveden inmiyor. Halkın takdirini toplayan Çetin’in yönetim kademesinin koordineli çalışması da bu başarıyı getiren ekip olarak nitelendiriliyor. Son yerel seçimlerde bir önceki seçime göre oylarını artırarak yeniden başkanlık koltuğuna oturan Soner Çetin’in bu başarısınız tesadüfü olmadığını söyleyen ilçe halkı “Hizmet edeni takdir eder arkasında dururuz. Soner Çetin’de bu başarısı ile bizim desteğimizi hak ediyor” ifadeleriyle görüşlerini dile getirdiler.