Hizmet etmeye hiç niyetiniz yok!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden işçi çıkarılmasına tepki gösteren AK Parti Gurup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, 'Para yok, sinek çok, işçiye hiç yer yok. Anlaşılan sizin hizmet etmeye niyetiniz yok' dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden işçi çıkarılmasına tepki gösteren AK Parti Gurup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, ‘Para yok, sinek çok, işçiye hiç yer yok. Anlaşılan sizin hizmet etmeye niyetiniz yok’ dedi.
 
BU NASIL BİR KIYIMDIR
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ozan Gülaçtı, ‘Zeydan Beyin yönetim tarzını da anlamış değiliz. Gece yarısı skandal bir operasyona imza atıp yüzlerce kişiye SMS göndererek işten çıkarıldıklarını bildiriyorlar. Bu işlemin insani ve vicdani hiçbir tarafı yoktur. Maalesef seçilebilmek uğruna sevgi pıtırcığı kılığına girenlerin gerçek yüzünü göstermesi çok da uzun sürmedi. Söylemlerinizi, vaatlerinizi çok çabuk unuttunuz. 2 aydır maaş ödemiyorsunuz, gecenin bir yarısı SMS ile ocakları söndürüyorsunuz. Tam hafta sonuna girerken gece yarısı gönderilen SMS ile emekçiyi işten çıkarmak hangi hukuka, hangi vicdana sığar. Bu nasıl anlayış nasıl bir kıyımdır?’ dedi eleştirilerini sıraladı.