Hizmetleri tamamlayın

MHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cemal Demirağ'dan Başkan Karalar'a çağrı:

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi olan Cemal Demirağ, Hüseyin Sözlü döneminde başlanan ve yarı kalan hizmetlerin CHP’li Başkan Zeydan Karalar tarafından tamamlanması gerektiğini ve devlette devamlılığın esas olduğunu söyledi.
HALKIMIZ GÖRSÜN, BİLSİN…
Gazetemizi ziyaret eden Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Divan Kâtibi Cemal Demirağ, halkın ihtiyaçlarını karşılayacak ve büyük bir çoğunluğu da tamamlanmak üzere olan hizmetlerin bitirilmesini istedi. Karalar’ın 1,5 yıllık hizmet süresini tamamlamak üzere olduğunu kaydeden Demirağ, “Adanalı Karalar’dan hizmet bekliyor. Sayın Sözlü döneminde başlatılan hizmetleri siyaseten eğer devam ettirmez iseniz bu halk sizi affetmez. Bu nedenle imkânlar dâhilinde de olsa bitirmek adına gayret içinde olun. Bu gayretinizi de halkımız görsün, bilsin” uyarısında bulundu.
DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR
Yerel parlamento olarak adlandırılan belediye meclislerinin aslında önemli görevleri yerine getiren merci olduğunu söyleyen MHP’nin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Divan Kâtibi Cemal Demirağ, “Korona sürecinde belediyelerin hizmetlerinde bir gerileme haliyle oldu. Çünkü korona konusuyla mücadeleye yoğunlaşıldı. İyileşme sürecinde çok şükürler olsun ki toplumun her kesiminde bir ekonomik kaygıdan uzaklaşmak adına çalışma gayreti süreci başladı. Belediye olarak da artık hizmetlerin devamının gelmesi gereken günlere girdik. Şimdi hizmetleri tamamlama zamanıdır. Sayın Karalar’a buradan çağrıda bulunalım. Bizler de meclis üyesi olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız. Çünkü bir tane Adana var. Başka Adana yok. Biz Adana halkına hizmet edebilmek adına burada görev yapıyoruz. Onların yetkilerini alarak yine Adanalılara hizmet etmek istiyoruz. Hizmetin de siyasi parti ayrımı olmaz. Yeter ki Sayın Karalar devletteki devamlılığı bilerek hareket etsin” açıklamasında bulundu.

Cemal Demirdağ hizmet