Honamlı Yörükler adayları kahvaltıda ağırladı

Adana Honamlı Yörükleri, Kültür ve Dayanışma Derneği Milletvekili ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları ile Mustafalar Köyünde kahvaltıda bir araya geldi.

Adana Honamlı Yörükleri, Kültür ve Dayanışma  Derneği Milletvekili ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları ile Mustafalar Köyünde kahvaltıda bir araya geldi.
Honamder  Başkanı Mehmet Özler konuşmasında “Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” diyerek selamlama konuşması yaptı. Özler, Yörüklere sahip çıkılmasını isteyerek tüm siyasilere çağrıda bulundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan’a seçimde başarılar diledi.
Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise konuşmasında, ‘Yörükler bu kültüre çok katkı koymuştur. Bu dünde öyle idi, bugünde öyle. Dün ne demişti Mustafa Kemal Atatürk, “Arkadaşlar! Gidip toros  dağlarına bakınız, orada bir Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda duman tütüyorsa, şunu biliniz ki bu dünyada hiçbir kuvvet bizi yenemez. “   dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı konuşmada ‘Honamlı Yörüklere teşekkür ediyorum. Hedefimiz sizlere hizmet etmek. Sizlerin desteği ile Adana’nın geleceğine yön veriyoruz, Çukurova’nın giriş kapısı Adana, bu Adana ki üç tarafı dağlarla çevrili işte o dağlar içinde de Yörüklerimiz dün vardı yarında var olacak. Bu Yörüklere hizmet etmekte bizim için vazifedir dedi.”
Honamlı Yörüklerin Derneğinin düzenlediği toplantıya, Ak Parti Sarıçam ilçe Başkanı Emrah Ceylan ve yönetimi, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Şerif Güler, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve Honamlı Yörükleri üyeleri katıldı.