Hotel Bosnalı'ya Güvenli Turizm Sertifikası

Adana'da Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, tarafından yok olmak üzereyken alınarak restore ettirilen ve 2009 yılında 'Hotel Bosnalı'' adıyla kurulan kentin ilk Butik Oteli ''Sağlıklı Turizm Belgesi'' sertifikasını aldı.

Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı çerçevesinde hazırlanan 'Konaklama tesisleri ve tesisler bünyesinde yer alan yeme ve içme ünitelerinde pandemi sürecinde uygulanacak Covid-19 ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterleri' kapsamında istenen koşulları yerine getiren Hotel Bosnalı, Güvenli Turizm Sertifikası almaya kazandı. 
Otelin Genel Müdürü Selçuk Yılmaz, program kapsamında belirlenen kriterler doğrultusunda gerekli önlemleri almalarının ardından başvurularını yaptıklarını söyledi. ‘’Başvurumuz üzerine otelimiz hijyen ve sağlık yönünden denetlendi’’ diyen Yılmaz, ‘’Denetimler belirli periyodlarla devam edecek. Adana’da güvenli turizm sertifikası alan ilk otellerden biri olduk. Bundan dolayı mutlu ve guruluyuz’’ dedi.
HOTEL BOSNALI
Hotel Bosnalı, Seyhan Nehri kıyısında, Adana'nın binlerce yıllık geçmişe sahip tarihi Tepebağ semtinde yer alıyor. 19. yüzyıl sonu ve 20. yüzyıl başı Adana'sının önemli şahsiyetlerinden Bosnalı Salih Efendi'nin 1889 yılında malikane olarak yaptırdığı tarihi bina, bugünkü sahibi Halil Avcı tarafından yapılan restorasyon ile, geçmişini ve günümüzü yaşamaya devam ediyor.
Butik otel de 2'si master, 2'si deluxe 12 oda bulunuyor. Her türlü konforun düşünüldüğü mekan keyifli bir konaklama ortamı sunuyor.
 
 

Hotel Bosnalı güvenli turizm sertifika Selçuk Yılmaz Butik Otel