Hükümeti telaş aldı!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, bağımsız kuruluşlara AK Parti'nin kendisinin yaptırdığı anketlerde dahi iktidarın oy kaybına uğrayarak düşüşe geçmesinin telaşını yaşadıklarını belirterek 'Kaçınılmaz sona doğru gidiyorlar. Halk bu ekonomik çöküntünün altında ezilirken iktidarın arkasında durmaz' dedi.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, bağımsız kuruluşlara AK Parti’nin kendisinin yaptırdığı anketlerde dahi iktidarın oy kaybına uğrayarak düşüşe geçmesinin telaşını yaşadıklarını belirterek ‘Kaçınılmaz sona doğru gidiyorlar. Halk bu ekonomik çöküntünün altında ezilirken iktidarın arkasında durmaz’ dedi.
BÜTÜN KAYGIMIZ ADANA
Adana’da yaşanan sıkıntıları mecliste gündeme getirdiklerini ve CHP’li 4 milletvekili olarak mecliste üzerlerine düşen görevi hakkıyla yaptıklarına inandıklarını belirten Milletvekili Sümer, ‘Muhalefet milletvekili olarak sorunları mecliste gündeme getiriyoruz. Soru önergeleri veriyoruz ama yanıtlarını almakta zorluk çekiyoruz. İktidar milletvekili olan arkadaşlarımızın kendi hükümetleri olması nedeniyle bizlere göre sorunları çözmede daha şanslı oldukları bir gerçek. CHP’li vekiller olarak bizlerin bütün kaygısı Adana’dır. Katkımız olabiliyor ise ne mutlu bizlere’ ifadeleriyle meclisteki çalışmaları yorumladı.
2021 YILI HİZMET YILI OLACAK
Yerel yönetimlerde CHP’li belediyelerin kıt imkânlar ile zoru başardıklarını belirten CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, ‘Ankara, İstanbul, Adana, İzmir başta olmak üzere bizim bütün belediyelerimizin başarı grafiği ve halk desteği giderek artıyor. Veriler ortada. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılında ekonomik anlamda önünü görerek başlatacağı hamleler ile Adanalıların ihtiyaçlarına cevap verecek güzel hizmetler meyvelerini verecek. Bu anlamda belediye başkanımız ve belediye yönetimi ciddi hazırlıklar yapıyor. Her şey güzel olacak diyerek yola çıkıldı. Yerelde her şeyi güzel yapmak bizim asli görevimiz” dedi.