Huzurevi'nde Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Adana Şehit Kr.Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Adana Şehit Kr.Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kr.Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar ile  Adana Çocuk Evleri Sitesinde hizmet alan devlet himayesindeki çocuklar  Cumhuriyetimizin ilanının 99.yıl dönümünde bir araya geldi. Huzurevi’ndeki Cumhuriyet Bayramı kutlaması Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizin kurulmasında bu vatanı bize toprak kılan aziz şehitler için saygı duruşu ve  ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Huzurevi Müdürü Serdar Güneş konuşma yaptı.  Konuşmanın ardından huzurevinin  yaşlı temsilcisi İrfan Özger günün anlamına yönelik ‘Cumhuriyet’ şiirini okudu. Çocuk evleri sitesinden huzurevine ziyarete gelen çocuklar günün anlam ve önemine yönelik şiirler okudu.

 Şiirlerin okunmasının ardından yaşlılarımız ve çocuklar şarkılar söylediler.

Huzurevi bayram