Huzurevi'nde Yaşlılara Saygı Haftası etkinliği

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Huzurevi Müdürü Serdar Güneş tarafından ilk olarak yaşlılara Halk Sağlığı İle Ortak Organize edilen sigarayı bırakma eğitimi verildi. Aynı günün akşamı da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle Mevlid-i şerif okutuldu. Geriatri Uzmanı Prof. Dr. Teslime Atlı tarafından çalışanlara yönelik “Yaşlılar Yaklaşım” konulu eğitim verildi.

Huzurevi Bahçesi’nde Geleneksel Sıkma Etkinliği, Adana Orman Bölge Müdürlüğü ile Ortak Ağaç Dikme şenliği ile  kuruluşlar arası tavla turnuvası yapıldı.
Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi ile Seyhan Huzurevi Arasında Bocce Dostluk Maçı  gerçekleştirildi. Hafta yaşlıları için organize edilen canlı müzik etkinliği ile sona erdi.



 

Yaşlılar haftası huzurevi