İçmimarlar seçimini yaptı

TMMOB İçmimarlar Odası Adana Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu seçimleri yapıldı. Seçimlerde yarışı açık ara farkla Zuhal Doğru Tok'un olduğu Turuncu Liste göğüsledi.

TMMOB İçmimarlar Odası Adana Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu seçimleri yapıldı. Seçimlerde yarışı açık ara farkla Zuhal Doğru Tok’un olduğu Turuncu Liste göğüsledi.

İki listenin yarıştığı İçmimarlar Odası Adana Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu 29-30 Ocak tarihlerinde Akkoç Otel toplantı salonunda gerçekleşti. Başkanlık divanın seçilmesi ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programda yeni dönem yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali rapor görüşüldü. Yeni dönem bütçesinin görüşülmesi ve karar bağlanmasının ardından temsilcilik yönetim kurulu asil ve yedek adayların seçilmesine geçildi.

İçmimarlar Odası Adana Şubesi seçimleri İsmail Bayramoğlu’nun divan başkanlığı, Burak Akan, Aylin Eroğlu, Erdem Barlin yazmanlığında gerçekleştirilirken, 200’e yakın oy kullanıldı.

Seçimlerde yarışı açık ara farkla Zuhal Doğru Tok’un olduğu Turuncu Liste göğüsledi.

Zuhal Tok Doğru, “İçmimarlık mesleğini hak ettiği yere tekrar kavuşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu;
Zuhal Doğru Tok, Mustafa Bayık, Gözde Sakarya, Mustafa Kardeş, Elif Tuncel, Burak Uygungül, Aybatu Sağır

 

İçmimar seçim