İCRADAN SATILIK ARSA

Yüreğir'de ihale açıldı.

Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sitesindeki ihale ilanına göre, Adana İl, Yüreğir İlçe, 5013 Ada, 9 Parsel, KARŞIYAKA Mahalle/Köy, Mevki itibariyle bir ile üç katlı gecekondu tarzı konutların ve küçük ölçekli iş yerlerinin yoğun olduğu yerdedir. Parsel içerisinde 3 adet yapı bulunmaktadır.
Raporda A harfi ile gösterilen yapı: Betonarme karkas sistemle iki katlı yapılmıştır. zemin katı brüt 160,00 m², 1. normal katı da 140,00 m² dir. Zemin katı fırın ve iş yeri, 1. normal katı da meskendir. Fırının döşeme kaplamaları seramik ve karo, duvarları seramik, tavanı plastik badana, ön cephesi alüminyum camekândır. Bu yapının zemin katındaki efektif yıpranma oranı % 35 olarak tespit edilmiştir. Yapının 1. normal katı mesken olarak yapılmış ancak, oldukça bakımsız olup, boş olarak bekletilmektedir. Bu katın döşeme kaplamaları şap ve karo, duvarları plastik badana, kapı ve pencereleri ahşap ve saç profildir. Yapının bu katındaki efektif yıpranma %50 olarak tespit edilmiştir.
B harfiyle gösterilen yapı : Betonarme karkas sistemle iki katlı yapılmıştır.her katı 18,00 m² dir. Zemin katı iş yeri, 1. normal katı da natamam yapıdır. Bu yapının zemin katındaki efektif yıpranma oranı %50 , 1. katındaki yıpranma oranı da %60 olarak tespit edilmiştir.
İHALE GÜN, SAATİ VE YERİ: 24/02/2022 günü 14:00 - 14:05 arasında Yeni Adliye Binası 1. Kat D110 - KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI NO :29 YÜREĞİR / ADANA adresinde yapılacaktır.
İHALE İLE İLGİLİ AYRINTILAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/909874/emlak/arsa/adana-yuregirde-uzerinde-yapilar-bulunan-386-m%C2%B2-arsa-icradan-satiliktir

yüreğir icra