İCRADAN SATILIK DAİRE

SEYHAN İLÇESİNDE İHALE YÖNTEMİYLE DAİRE SATILIĞA ÇIKARILDI.

Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sitesindeki ihale ilanına göre, Adana İli, Seyhan İlçesi, İkibinevler Mahallesi, 7502 Ada, 7 Parsel, B blok 15. Kat 32 Nolu bağımsız bölüm, mesken nitelikli, 148,00 M2 Net, 198,00 M2 Brüt, değerlemesi yapılan meskenin bulunduğu bina 6 bloklu sitenin B bloğu olup; 5/A yapı sınıfında,betonarme karkas yapı cinsinde ayrık nizamda bodrum kat + zemin kat + 16 normal kat olmak üzere 18 katlı olarak inşaa edilmiştir. Mimari projesine göre bodrum katta; sığınak ve otopark, zemin katta; bina girişi, 2 adet mesken, yönetim odası ve pano odası; normal katların her birinde 2'şer mesken, bulunmakta olup binada toplam 34 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Meskenin bulunduğu bina Mavi Bulvarın 130m kuzeyinde yer almaktadır. Dr. Sadık Ahmet Bulvarı ile Bülent Ecevit Bulvarının kesişiminin güneydoğusunda köşebaşı parseldir. Binanın bulunduğu siteye 76079 Sokağın bulunduğu doğu cepheden girilmektedir. Değerleme konusu taşınmaz ise parselin en güneyindeki B Blok olup, Bina girişi batı cephe zemin kattan sağlanmaktadır. Binada çift asansör bulunmaktadır. Bina dış cephesi dış cephe sıvası üzeri akrilik boyadır. Bina giriş kapısı camekanlı ahşap görünümlü alüminyum kapı, giriş holü porselen karo, merdiveni mermer kaplama korkuluk imalatı alüminyum, duvarları alçı sıva üzeri su bazlı boya kaplama, tavanları ise alçı sıva üzeri su bazlı boyalıdır. Bina bakımlı vaziyettedir. Değerleme konusu mesken, bulunduğu B Blok binanın 15. Katında ve merdivenden çıkarken sol kol, asansörden çıkarken sağ kol üzerinde yer almakta olup kuzey, güney ve doğu cephelidir. Mesken oda-mutfak, salon, 3 oda, 2 banyo, wc, antre, hol, iklimlendirme odası ve 2 adet balkondan oluşmaktadır. Meskenin mimari projesine aykırı olarak kuzey cephesinde bulunan yangın kaçış holü(6,60m²) kullanım alanına dahil edilerek giyinme odası olarak, iklimlendirme odası ise kiler olarak kullanılmaktadır. Ancak toplam kullanılan brüt kullanımı değiştirmemektedir. Meskenin giriş kapısı çelik, iç kapılar laminat kaplı mdf, pencereler çift cam PVC imalattır. Duvarları yer yer duvar kağıdı kaplama yer yer ise su bazlı boya kaplamadır. Tavanlar yer yer alçıpan asma tavan ve su bazlı boya kaplama; wc ve banyo alçıpan asma tavandır. Meskenin zemini laminat parke kaplı olup ıslak hacimler seramik kaplamadır. Mutfakta ankastre seti olup, mutfak dolapları laminat kaplı mdf, tezgah ise mermer kaplamadır. Banyo ve wc de zemin seramik kaplama, duvarlar tavana kadar fayans kaplıdır. Banyo ve wc hilton lavabo, banyoda duş teknesi ve klozet bulunmaktadır. Isınma sistemi doğal gazlı kombi ile sağlanmaktadır. Taşınmazın toplam değerinin ise 1.386.000,00 TL olduğu tespit edilmiştir.
İHALE GÜN, SAATİ VE YERİ: 23/02/2022 günü 11:00 - 11:05 arasında Mezat Salonu (107/Ahttps://www.ilan.gov.tr/ilan/909101/emlak/konut/adana-seyhanda-198-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir Nolu) - Adana Adalet Sarayı Ek 2 Hizmet Binası No:107/A SEYHAN / ADANA adresinde ihale gerçekleştirilecek.
İHALE İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/909101/emlak/konut/adana-seyhanda-198-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir

SATILIK daire