İDMANYURDU REKORLARLA DÜŞÜYOR

Turkcel Kadınlar Süper Ligi'nde veda için artık gün saymaya başlayan Adana İdmanyurdu kadın Futbol Takımı rekorlar kırarakküme düşmeye hazırlanıyor.

Turkcel Kadınlar Süper Ligi’nde veda için artık gün saymaya başlayan Adana İdmanyurdu kadın Futbol Takımı rekorlar kırarakküme düşmeye hazırlanıyor.

Bu sezon oynadığı 25 maçta sahadan sadece 1 maçta galibiyetle ayrılan, 2 maçta berabere kalan Kırmız Laciverti takım 22 yenilgiyle şimdiden bir rekorun sahibi oldu.

Adana İdmanyurdu 25 maçta fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde tam 100 gol gördü. Her maçında farklı mağlup olan Kırmızı Lacivertlilerin son olarak Muharrem Gülergin Stadı’nda Beşiktaş’a 7-0 yenilmişti.  Adana İdmanyurdu’nun kalan 5 maçta da farklı yenilgileri sürdürmesi halinde, gol yeme, eksi averaj ve yenilgi rekorlarıyla lige veda edecek.

Adana İdmanyurdu ligin 26’ıncı haftasında cumazrtesi günü klasmanda orta sıralarda yer alan Amedspor ile Diyarbakır’da karşı karşıya gelecek.

Adana İdmanyrudu Başkanı Metin Taylancı ise, küme düşmeyle sonuçlanacak başarısız sezonu sponsorların sözünü tutmamasına bağlıyor. Sponsorların sözlerini tutmaması nedeniyle hocalara ve futbolculara maaş veremediklerini ifade ediyor, sponsorlara güvenmekle hata yaptığını söylüyor.