İmamoğlu Anadolu Lisesi Şampiyon

Okullar arası B Gençler Voleybol İl Birinciliği sonuçlandı.

Adana’nın İmamoğlu ilçesindeki Anadolu Lisesi, okullar arası B Gençler Voleybol İl Birinciliğinde ‘Genç Kızlar’ dalında birinci oldu.
Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu voleybol birinciliğinde genç kızlar dalında birinci olan İmamoğlu Anadolu Lisesi’nin öğrencileri kupalarını okul müdürü olan Hasan Şahin’e teslim ettiler. Müdür Hasan Şahin, öğrencilerinin uzun çalışma döneminden sonra Adana İl Birincisi olmasından dolayı duydukları mutluluğa değinip ‘okulumuz her zaman başarılı çalışmalara imza atabilmek adına kendisini eğitim ve öğretimde yeniliyor. Başarılı eğitim sonuçları alıyoruz. Spor dalında da başarılı olmak bizlere, İmamoğlu ilçesine hediye edilebilecek bir kupa ile dönmek mutluluğunu tüm velilerimiz ile paylaşıyoruz. Teşekkür ediyorum öğrencilerime’ dedi.
Karşılaşmalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri ve idareciler takdim etti.
-KİMLER DERECEYE GİRDİ?
Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okullar şu şekilde:
Genç Kızlar B:
1. İmamoğlu Anadolu Lisesi
2. Seyhan Danişment Gazi Anadolu Lisesi
3. Seyhan İMKB Fen Lisesi
4. İlhan Atış Anadolu Lisesi
Genç Erkekler B:
1.Seyhan Rotary Anadolu Lisesi
2. Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi
3. İlhan Atış Anadolu Lisesi
4. Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi