İnceler'den anlamlı kitap

Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezinde çalışan bir veteriner olan Hepşen İnceler, geliri hayvanlara harcanmak üzere 'Deveden büyük fil var' isimli bir kitap yazdı. Bu kitaptan elde edilen gelir ile hayvanların bakımı yapılacak.

Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezinde çalışan bir veteriner olan Hepşen İnceler, geliri hayvanlara harcanmak üzere ‘Deveden büyük fil var’ isimli bir kitap yazdı. Bu kitaptan elde edilen gelir ile hayvanların bakımı yapılacak.
Yazar Hepşen İnceler, hayvanların beslenme ve barınma masrafları dahil olmak üzere ameliyat donanımlarında da harcanmak üzere kitaptan elde edeceği geliri burada kullanmak istediğini belirtti. Kitabı hakkında bilgi veren Yazar İnceler, “Kitaptan sağlayacağım gelirle hayvanlara destek olacağım. Şimdiden destek olmaya başladığımı söyleyebilirim. Umarım günden güne artarak çoğalır. Kitabım bu sayede hem insanların ruhuna hem de hayvanların ihtiyaçlarına hitap eder. İyiliğin bulaşıcı gücüne inanlardanım ve mum olmanın kolay olmadığını biliyorum.  Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Umarım hayvanlar ve insanlar için birçok proje yapma şansına erişirim.” Dedi.