İnkılap İlkokulu'nda miniklere ciğer ikramı

Adana'nın Kozan ilçesinde asırlık tarihe sahip İnkılap İlkokulu'nun minik öğrencilerine beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla mangallar kurularak ciğer ikramında bulundu.

Adana’nın Kozan ilçesinde asırlık tarihe sahip İnkılap İlkokulu’nun minik öğrencilerine beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla mangallar kurularak ciğer ikramında bulundu.
Kozan’da eğitim ve öğretimde devlet okulu olmasına karşın kalite seviyesini her geçen gün yükselten ve yetiştirdiği öğrencilerle saygın bir okul konumunda bulunan İnkılap İlkokulu, dış görünüm, çevre düzenlemesi ile Adana’nın önde gelen okulları arasında yer alıyor. Okul Müdürü Turan Pazarcı, ilkokul öğrencilerinin beslenme alışkanlığını artırmak amacıyla yöresel ciğer ikramında bulunulduğunu ve okulda kurulan mangallarda ‘Kozan ciğeri’ ikram edildiğini söyledi.
Okul Aile Birliği Yöneticileri, sponsor kuruluşlar ve okul idaresinin ortaklaşa organize ettiği ciğer ikramında çocuklar doyasıya ciğer yemenin keyfine vardılar. Öğretmenleri de ilkokul öğrencilerine etli besinlerin yararları konusunda bilgiler aktararak davranış şekillerinin, yeme kültürlerinin gelişmesine katkı koydular.
Öğrenci velileri ise okul idaresinin bu tür etkinliğinin önemli olduğunu belirterek düşünerek ciğer ikramının gerçekleşmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.