İnşaat Fuarları kapılarını açıyor

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü 13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında, 13'üncü kez düzenlenen TÜYAP Adana İnşaat - Kent ve IHS Fuarlarında bir araya geliyor.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. olarak Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu, AYAMDER, AKAMDER, Adana Müteahhitler Birliği, Adana Mimarlar Odası, Adana İnşaat Mühendisleri Odası, Çukurova Belediyeler Birliği ve ÇUFAŞ’ın işbirliği ile düzenlenen 13. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak.
6 ülkeden yabancı alım heyeti geliyor
Türkiye’nin birçok illinden gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş adamlarını tek bir çatı altında toplayacak olan 13. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları, yurtdışından Irak, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Tataristan ve Kıbrıs’dan ilgili alım heyetlerini fuarlarda ağırlayarak yeni iş bağlantılarının kurulmasına olanak sağlayacak.
 
 
4 gün boyunca etkinlik düzenlenecek
13. Adana İnşaat Fuarlarında 4 gün boyunca bir dizi etkinlikler de düzenlenecek. Çukurova Belediyeler Birliği 13 Şubat tarihlerinde gün boyunca belediye başkanlarının katılımıyla “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı”düzenleyecek.
Adana İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile 16-17 Şubat tarihlerinde 2 gün boyunca “Türkiye Bina Deprem Yönetmelik, Sismik İzalasyon, Onarım ve Koruma Sistemleri, Performan Grout Harçları, Su Yalıtım” konularında seminerler düzenlenecek.
16 Şubat Cumartesi günü Fuar Merkezi’nde İnşaat Magazin Dergisi tarafından 2. Marka Şehir Adana Paneli gerçekleştirilecek. Belediye başkanlarının konuşmacı olarak katılacağı Panelde Adana’nın marka şehir olma yolundaki adımları konuşulacak.
 
TÜYAP Adana İnşaat Fuarları 13-16 Şubat 2019 tarihlerinde 10.00 ila 20.00 arasında 17 Şubat 2019 tarihinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuardaki etkinlikler hakkında bilgi almak için ilgililer http://adanainsaatfuari.com/adresini ziyaret edebilir.

İnşaat fuar