İŞ BAŞA DÜŞTÜ, TARAFTARDAN KAMPANYA

Adana demirspor'daı yönetimin sezon başından bu yana futbolcu alacaklarını ve galibiyet primlerini ödememesi ve Ümraniyespor maçı öncesi futbolcuların boykota giderek antrenmanlara çıkmaması üzerine taraftarlar futbolcu alacakları için kolları sıvadı.

Ümraniyespor maçı öncesinde sıosyal medyada başlayan futbolcu alacakları için para toplama önerileri, ümranispor yenilgisinden sonra somut adımlara dönüştü. Taraftarlar başlattıkları kampanya ile Adana Demirspor'da yaşanan maddi sıkıntılara çözüm arıyor. Mavi-Lacivertli taraftarlar yaptıkları yardım kampanyası ile futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödemek istiyor. Kendi aralarında para toplama kararı alan taraftarlar sonunda toplanacak yardımlar için hesap açtı. Yapılan yardımlarıc an be an twitterdan paylaşacak olan kampanyayı düzenleyen taraftarlar konuyla ilgili kamuoyuna şu açıklamayı yaptı:
"Büyük Demirspor taraftarı...
Yıllardır bu uzun yolda acılarla kötü günlerde bir arada yürüdük.
Artık bizlerin bu büyüklüğümüze yakışır bir şekilde tarihe yine bir iz daha bırakmamız gerekir.
Adana Demirspor'un her sezon olduğu gibi bu sezon da hayli sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Bunun finalinde taraftar-futbolcu bütünleşmesi tavan yapmıştır ve meyvelerini de vermeye başlamıştır. Bizler hiçbir zamanAdana Demirspor'u yalnız bırakmadık. Umutların tükenme noktasında kimse yoksa taraftar var. İşte geldiğimiz nokta bu.
Artık onur mücadelesi veren futbolcularımıza daha destek verme zamanıdır. Bunun için de geçen hafta söylediğimiz gibi maddi yardım kampanyasını başlatıyoruz. Sen de Adana Demirspor'a katkı sağlamak istiyorsan...
Garanti Bankası-Hesap No: 1205-6677745İban No: TR 0006 2001 2050 0006 6777 45
Hesabına yardımda bulunabilirsiniz"
Yapılan yardımlar Twitter'da,
https://www.twitter.com/nedimcelik1940
Adresinden paylaşılacaktır."